17 februari 2012

Bloggtorka.

Om du kunde gå tillbaka i tiden och rätta till ett misstag. Vilket hade det varit?  

Jo, om jag hade kunnat gå tillbaka tiden och rätta till ett av mina "små" misstag skulle inte nutiden se ut som den gör idag. Det skulle troligen fortfarande finnas mammutar på jorden, Sverige skulle vara mycket mer intelligentare än vad det är idag (ta inte illa upp!) och ordet "bitch" skulle inte existera. Jag lovar, jag har varit inblandad i allt sådant här... nja, kanske inte riktigt.
Det finns MÅNGA misstag som jag har gjort (alltför många), men utan dessa misstag kanske skulle mitt liv inte skulle se ut som det gör idag. Undra vem som är bäst i melodifestivalen på lördag?
Öh, jaja...? Nja, det var inte riktigt det jag menade... Men (det jag skulle säga var att:), utan dessa misstag kanske jag inte skulle hittat min bästa vän? Jag kanske inte ens skulle finnas idag om jag inte hade halkat på ett bananskal istället för att gå över en motorväg (vilket jag glädjer mig åt)?
Vi lär oss av våra misstag. Jag ska fortsätta göra misstag ända tills jag dör.

1 kommentar:

  1. Haha, kärleek till din blogg, så himla underbar ^^ <3 Så himla go är du också, kan sitta och le åt dina inlägg i hela mitt liv ;3

    SvaraRadera